Centrum Ďáblice

Dnes je úterý 16.04.2024





Probíhá nábor nových členů do oddílu mládeže TTC Praha

Miloslav Fuček

2020-01-30

Pozvánky sportovní

Přečteno: 945

Komentářů: 0


Únorem začíná druhé pololetí a proto probíhá nábor nových členů do oddílu mládeže TTC Praha k zaplnění volných míst.


Tréninky probíhají v pondělí, středu a čtvrtek vždy od 16.00 do 17.30 hodin pod vedením trenéra licence B v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Ve čtvrtek od 15.00 do 16.00 jsoou tréninky přípravky.

 

Aktuální počet volných míst je:

pondělí 1

středa 0 – obsazeno

čtvrtek 3

přípravka 2

 

Počet volných míst se může aktuálně měnit, proto jej budeme při změnách aktualizovat. Ne každý, kdo si přijde trénink vyzkoušet, potom opravdu pokračuje. Proto se může již chvilkově zaplněný tréninkový den uvolnit.

 

Oddílmládeže TTC Praha je oddíl, kde se trénuje, aby se hráči lepšili, byť zůstanou třeba pouze na rekreační úrovni, protože začali hrát později nebo mají méně talentu. Nejde kroužek, kde si hráči pinkají jen tak, jak chtějí bez ambicí se cokoli naučit. Nehraje se zde obíhaná, ale přesto je závěr každého tréninku zpestřen nějakou soutěživou činností.

 

Oddíl přijímá hráče od ročníků 2010 do 2005 dooddílu mládeže a po individuální domluvě případně i starší, do přípravky už od ročníku 2012. U některých dětí je vhodná kombilane jeden trénink v přípravce (zaměřeno hlavně na rozvoj pohybových dovedností a motoriku pohybu) s jedním tréninkem mládeže.

 

Tréninky mládeže jsou zaměřeny na techniku (včetně herních kombinací) a taktiku hry, ale také na pohybové dovednosti (správný pohyb za stolem) včetně občasné fyzické přípravy.

 

Bližší informace vám poskytne trenér na čísle 603 451 965.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.