Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 28.03.2024





Omezení provozu Centra Ďáblice

Miloslav Fuček

2020-03-15

Informace

Přečteno: 999

Komentářů: 0


Aktualizováno: Na základě usnesení Vlády ČR ze dne 12. 3. 2020 č. 199 omezujeme provoz Centra Ďáblice. Provoz dočasně přerušen!!!


S účinností od 13. 3. 2020 od 6.00 hodin jsou omezeny všechny sportovní a kulturní akce na počet přítomných max. 30 osob (včetně personálu). Z toho vyplývají následující omezení:

 

Turnaje PinecArény mají omezený počet účastníků na max. 26 hráčů. Nyní pořadatelem dočasně pozastaveny. Sledujte www.pinecarena.cz.

 

Turnaje Grand Prix CST Ďáblice a Senior Cup Ďáblice mají omezený počet účastníků na max. 20 hráčů. U ostatních turnajů bude postupováno individuálně a limitní počet najdete vždy v kalendáři akcí u konkrétního turnaje.

 

Pokračuje činnost pondělního rekreačního oddílu TTC Praha s tím, že se začátek posouvá na 17.45 hodin, aby před příchodem hráčů rekreačního oddílu stačili odejít hráči oddílu mládeže TTC Praha a nedošlo ke kumulaci nad 30 osob.

 

Tréninky mládeže TTC Praha pokračují a jsou pro hráče oddílu mládeže dobrovolné. Více informací najdete na stránce oddílu mládeže TTC Praha. Souběžně s nimi nebudou z hygienických důvodů rezervace pro veřejnost ani, pokud budou volné stoly.

 

Soutěže PSST jsou od 16. 3. 2020 přerušeny. Hráči registrovaného oddílu TTC Praha budou mít místo toho tréninky a současně bude část stolů volná pro rezervace veřejnosti, kde jsou ale návštěvníci povinni, pokud jich bude více jak dva na jeden stůl konzultovat počet osob se správcem centra, který prověří, zda to je možné s ohledem na celkový maximální limit 30 osob včetně personálu v CST.

 

Současně bude zvýšena hygiena v centru, průběžně budou desinfikovány kliky, umyvadlové baterie a splachovací ventily u pisoárů.

 

Zmíněné usnesení Vlády ČR, na základě kterého jsou tato opatření zavedena, najdete zde.

Přehledný článek o všem, co je aktuálně zakázáno, bvčetně všch změn najdete na https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/vyhlaseni-nouzoveho-stavu-180234/.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.