Centrum Ďáblice

Dnes je středa 24.04.2024





Setkání Ďáblických sousedů - byli jsme při tom

Miloslav Fuček

2016-09-26

Archiv

Přečteno: 2421

Komentářů: 0


V sobotu 17. 9. jsme se zúčastnili sportovní a kulturní akce Zažít město (Ďáblice) jinak, aneb 2. ročník setkání Ďáblických sousedů.


Ústřední myšlenkou letošní sousedské slavnosti byl strom – „Strom vzájemného soužití, respektu a tolerance“, který byl zasazen v komunitní zahradě, jejíž revitalizaci byla zahájena a bude dokončena a na jaře příštího roku. Součástí letošní sousedské slavnosti bylo také slavnostní otevření nového komunitního centra Vlna, které bylo v této zahradě vybudováno.

 

Akce probíhala na budoucím náměstí, tedy v ulicích Osinalická, Hořínecká a Mannerova. Centrum stolního tenisu Ďáblice, zde prezentovali Petr Pozler a Václav Zahradník pod heslem "Zahraj si stolní tenis proti kamarádovi nebo robotu". Za městskou část Ďáblice tuto akci organizovala paní Dvořáková.

 

 

V expozici Centra stolního tenisu Ďáblice bylo pořád plno. Zahrát si přišly hlavně děti, ale i dospělí. Pokud je stolní tenis zaujal, mají možnost využít náboru do oddílu mládeže TTC Praha, který přijímá nové členy a to i ročníky pod 2007 do nově otevřené přípravky. Zde se mohou ve hře stolního tenisu zdokonalit a věnovat se mu dlouhodobě. Dospělí pak mohou najít využití v rekreačním oddílu TTC Praha, který již pětadvacet let hraje vždy v pondělí. Od října se mohou zapojit i do pravidelných turnajů pro veřejnost, které se budou konat vždy v úterý a pátek od 18 hodin a v neděli od 9 hodin.

 

Poděkování za zdařilou akci patří především paní Dvořákové z MČ Ďáblice, z našich řad potom Petru Pozlerovi (TJ Stolní tenis Praha, z.s.) a Václavu Zahradníkovi (TJ Stolní tenis Praha, z.s. a TTC Praha - klub stolního tenisu, z.s), kteří celou expozici několik hodin zajišťovali, včetně její přípravy a následného složení a uklizení. Dále díky patří panu Tryščukovi a panu Štverákovi, kteří se podíleli na odvozu nutného vybavení ze skolovny na místo konání a následně zpět. Venkovní stůl a robota na akci zapůjčila firma Vše na stolní tenis.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.