Centrum Ďáblice

Dnes je pátek 29.03.2024





Novinky z příprav Plesu stolních tenistů

Miloslav Fuček

2017-03-06

Archiv

Přečteno: 1572

Komentářů: 0


Přípravy na Ples stolních tenistů jsou v plném proudu. Zajímá vás, co je nového?


Dnešním dnem se fakticky rozběhl předprodej přes internet na stránce www.centrumdablice.cz/predprodej. Dorazila první objednávka hned na osm vstupenek, která byla dnes vyřízena odesláním PDF vstupenek na email. Po testovacím provozu víme, že to funguje i na ostro. Takže můžete s důvěrou dále objednávat :)

 

Prodává se i přímo v sokolovně, kde zatím kupují vstupenky převážně hráči TTC Praha - registrovaní i rekreační.

 

Na ples potvrdila účast bývalá československá reprezentantka ing. Alice Roubalová - Pelikánová, několikanásobná mistrině republiky a vicemistrině republiky. Vybojovala druhé místo ve dvouhře v letech 1980, 1983 a 1984 a mistrovské tituly s Kocovou ve smíšené čtyřhře a v čtyřhře s Schenkem a Vladimírem Brodou. Reprezentovala na mistrovství světa v letech 1981, 1983 a 1985 a mistrovství Evropy v letech 1980, 1982 a 1984. V letech 2001 až 2001 pracovala ve funkci předsedkyně vrcholového sportu ČAST. Několik let působila jako předsedkyně české sekce Swaythling Clubu International. Spolu s Marií Hrachovou vybojovaly jako juniorky v roce 1979 zlatou medaili na ME juniorů v Poznani ve čtyřhře a o rok později se spolu potkaly v polské Poznani ve finále dvouhry na MEJ. V současné době působí jako předsedkyně dozorčí rady ČAST.

 

Z dalších VIP hostů se zatím omluvili pouze Marie Hrachová a Tomáš Havlík. Naopak účast potvrdil extraligový hráč TTC Elizza Praha Jan Hrnčiřík, který je jednatelem společnosti STENmarketing - Vše na stolní tenis, která dodává část cen do tomboly. Na potvrzení účasti dalších stolních tenistů - bývalých reprezentantů a legend zatím ještě čekáme.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.