Centrum Ďáblice

Dnes je čtvrtek 28.03.2024





Pronájmy sálu - tělocvičny v Centru Ďáblice

Miloslav Fuček

2018-01-04

Nabídky

Přečteno: 1577

Komentářů: 0


Nabízíme krátkodobé pronájmy sálu – tělocvičny na kulturní a sportovní, či jiné akce.


Nabízíme k pronájmu sál 300 m² + pódium 50 m² se zázemím dvou šaten s WC a sprchami. Volných 80% sobot, 100% nedělí odpoledne od 14 hodin. Hodně volných termínů máme v úterý a pátek do 18.00 hodin, volno též dopoledne.

 

Sál je vhodný pro pořádání kulturních akcí – plesů, koncertů, oslav, kdy je možno využít katering přilehlé restaurace (možnost otevření dveří k přímému průchodu do restaurace). Ceny za velké akce jako plesy apod. se pohybují kolem 10.000,-- Kč/den, ceny na menší akce dohodou dle charakteru akce, počtu osob a ročního období. K dispozici máme cca 200 židlí, které zapůjčíme v ceně podnájmu. K dispozici je i bar.

 

Tělocvičnu je možno využít pro sportovní akce, u nichž nehrozí poškození vybavení sokolovny (oken, přilehlého baru apod.). Možnost vedení sportovního kroužku v úterý nebo pátek do 18 hodin (při pronájmu na celý školní rok – 10 měsíců, poskytneme slevu).

 

V hale jsou ve většině času postaveny stoly pro stolní tenis, protože je zde možnost i pořádání podnikových turnajů ve stolním tenisu, při nichý vám jsem schopni pomoct s organizací. Nájem celé haly se sedmi stoly je již za 900,-- Kč/hod. V mimosezónním období (květen až srpen) jsme schopni poskytnout i slevu.

 

Nabízíme pravidelné pronájmy stolů na stolní tenis v režimu herny stolního tenisu pro veřejnost a to jak jednotlivcům, tak i třeba týmům hrající soutěže (rekreační i registrované).

Centrum Ďáblice - sokolovna, Kokořínská 204/28, Praha 8.

Dopravní spojení: BUS z metra Ládví 103 do zastávky Kokořínská. Další spojení příměstskými autobusy řady 300 do zastávky k Letňanům.

Kontakt: 727 834 421.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s., vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2016
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.